BEAUTY CENTER

BEAUTY & HEALTH CENTER HEERLICKHEIJD

In ons Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo kunt u terecht voor verschillende behandelingen, zoals het verven van uw wimpers en wenkbrauwen een rugmassage of pedicure. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen arrangement samen te stellen, geheel naar uw wens. Zo geniet u, samen of alleen, van uw op maat gemaakte beautydag.

De professionele en luxe huidverzorgingsproducten van BABOR & OOLABOO verenigen het beste uit de natuur en wetenschap. Alle producten zijn dierproefvrij, vrij van synthetische parabenen en hebben een optimaal effect op uw huid. Dankzij de uitgebreide verzorgingslijnen kunnen onze schoonheidsspecialistes een gezichts- en lichaamsbehandeling op maat geven.

Als gast van het Beauty & Health Center maakt u gratis gebruik van het zwembad, Turksstoombad, 2 Finse Sauna’s, Whirlpool, Zonneterras met ligstoelen en de Fitness van Hotel de Heerlickheijd van Ermelo.

Populaire behandelingen:

Plan online een afspraak
Bekijk alle behandelingen
neem contact op

Babor Cadeaubon

Bent u ook altijd op zoek naar een origineel cadeau? of wilt u iemand verrassen met een heerlijk ontspannen behandeling?

U kunt een behandeling cadeau geven of zelf een bedrag bepalen die naar eigen wens kan worden ingewisseld. Wij versturen de cadeaubon, zodra de betaling binnen is. Uw cadeaubon wordt verstuurd met TNT Post. Klik hier voor uw cadeaubon

Dr. Marc Injectables bij De Heerlickheijd van Ermelo

Dr. Marc, chirurg en cosmetisch arts (en zijn team) komt 1 x in de week naar Ermelo (op afspraak) voor het uitvoeren van niet-chirurgische schoonheidscorrecties op basis van injectables (botox en fillers). Dit alles van de meest hoogwaardige producten die dankzij vele jaren van wetenschappelijke studies hun veiligheid en werkzaamheid ruimschoots hebben aangetoond. Om aan te kunnen tonen dat de werkwijze van Dr. Marc 100% veilig is staat hij geregistreerd in het BIG-register. In het BIG-register staan alle zorgverleners die volgens de wet een beschermde titel mogen dragen. Dit register is gebaseerd op de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (wet BIG) en beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door zorgverleners. Daarnaast hebben alle producten die Dr. Marc gebruikt het FDA keurmerk.

Wat doet Dr. Marc Injectables precies? Klik hier voor meer informatie en de prijzen

Openingstijden & Contact

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: 09:00 – 17:00

Annulering of no show

In geval van hinder of annulering van een afspraak verzoeken wij vriendelijk dit 48 uur van te voren door te geven, anders worden de kosten in rekening gebracht.

Contact

Beauty & Health Center Ermelo
Staringlaan 1
3852 LA Ermelo
Telefoon: 0341 – 56 85 91
E-mail: beauty@heerlickheijd.nl
Website: http://www.beautycenterermelo.nl/

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!