menu
Anderhalve-meter meeting
Vraag offerte aan

Vergaderen bij de Heerlickheijd

Het prachtige en centraal gelegen ‘Versailles van de Veluwe’ met een diversiteit aan vergaderzalen en restaurants is een unieke vergaderlocatie in haar soort. Door de ruime opzet kunt u ook tijdens deze bijzondere tijd veilig bij ons vergaderen. Wat kunt u van ons verwachten? 

Vooraf ontvangt u van ons een digitale folder met:

 • De maatregelen die wij hebben getroffen in het hotel conform RIVM richtlijnen
 • De route op de parkeerplaats
 • De route in het pand
 • De route in de zaal
 • Veel gestelde vragen

Hoe ziet uw vergaderdag er bij de Heerlickheijd uit? 

Zodra u de parkeerplaats op komt rijden ziet u aan het aanwijsbord waar u kunt parkeren. Onze zakelijke gasten maken gebruik van een eigen congres entree. Bij binnenkomst kunt u uw handen schoonmaken met de aangeboden desinfectiemiddelen en wordt u op gepaste gastvrije afstand ontvangen door een van onze medewerkers. Indien u vragen heeft kunt u deze direct stellen en u wordt de route naar uw zaal gewezen mocht dit nog niet duidelijk zijn. U heeft namelijk vooraf al een kaart van ons ontvangen met de instructies en tevens vindt u in het pand duidelijke bewegwijzering.

In de zaal kunt u koffie of thee pakken en kunt u plaats nemen op een van de stoelen die op 1,5 meter van de andere gasten staat. Op uw plek staat een verpakt en vers gemaakte zoete lekkernij voor bij de koffie. Wilt u tussendoor gebruik maken van het toilet? De gangpaden zijn ruim bemeten, zodat u veilig naar het toilet kunt lopen. In onze ruimte toiletten vindt u wederom desinfectie middelen. 

In een aangewezen tijdvak kunt u een voor een de zaal verlaten om naar ons uitgifte punt voor de lunch te lopen. Onze aangepaste lunch bestaat uit versgemaakte broodjes en salades, per stuk verpakt. Zo kunt u toch veilig kiezen uit diverse versgemaakte lekkernijen. Uw lunch neemt u terug naar de zaal, zodat u niet in aanraking komt met mogelijk andere gasten. 

Aan het eind van de dag kunt u uw handen nog eens desinfecteren net voordat u via de automatische schuifdeuren naar buiten loopt en uw auto in stapt. 

Wilt u weten welke maatregelen wij in ons hotel nemen ten aanzien van COVID-19? Lees hier meer. 

 • 25 vergaderzalen
 • Centraal gelegen in NL
 • Extra hygiëne maatregelen bovenop wettelijke voorschriften
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Gratis WiFi
 • Overnachtingsmogelijkheden
 • Persoonlijke Eventmanager 
Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Kies uit een van onze arrangementen (2u of 1/3, 2/3, 3/3 dagdeel) en geniet van onbeperkt koffie & thee met luxe koekjes en heerlijke patisserie, moderne audiovisuele middelen, gratis WiFi, technische ondersteuning, een persoonlijke meeting manager, uitgebreid lunchbuffet en/of een luxe 3-gangen vergadermenu of dinerbuffet.

Vraag offerte aan
Full service catering

Full service catering

Wanneer u een vergadering organiseert, dan kan de catering natuurlijk niet uitblijven. Bij De Heerlickheijd van Ermelo vindt u uitstekende service in full service catering. Wij kunnen u en uw gasten volledig ontzorgen. Dankzij onze rijke ervaring kunt u erop vertrouwen dat het eten en drinken tot in de puntjes geregeld is en uw gasten van alle gemakken worden voorzien.

Bespreek de mogelijkheden
Vergaderen & bowlen

Vergaderen & bowlen

Combineer een vergadering met een sportief potje bowlen. Of versla je collega’s op de bowlingbaan tijdens een personeelsfeest. Wij bieden de ruimte om samen te kletsen en te feesten.

Meer informatie
Bekijk onze Best Meeting Deals