menu

Corona / COVID-19 virus update

De ontwikkelingen rondom het virus volgen elkaar in snel tempo op en daarom houden wij u door middel van onze website graag op de hoogte van de maatregelen die wij treffen in het hotel. Bij de Heerlickheijd staat de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers op nummer één! 

Maatregelen

De Heerlickheijd van Ermelo stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen, is ons hotel volledig aangepast naar de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.

  • Verbeterde protocollen voor reiniging en hygiëne.
  • Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
  • In alle openbare ruimtes staan desinfecterende dispensers voor onze gasten om te gebruiken.
  • Bij voorkeur met pin of contactloos betalen.

Heeft u verdere vragen, kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Voor informatie rondom het virus, verwijzen wij u door naar het RIVM

Nogmaals bedankt voor uw begrip en steun in deze moeilijke tijd voor ons allen. Wij hopen dat u allemaal gezond blijft en kijken er naar uit om u te verwelkomen in ons hotel.

Met gastvrije groet,

Het Heerlickheijd Team