menu

Corona / COVID-19 virus update

De ontwikkelingen rondom het virus volgen elkaar in snel tempo op en daarom houden wij u door middel van onze website graag op de hoogte van de maatregelen die wij treffen in het hotel. Bij de Heerlickheijd staat de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers op nummer één!

Wij zijn daarom alleen geopend voor onze hotelgasten.
In ons restaurant kunt u Ontbijt, Lunch en Diner nuttigen, maar uiteraard kunt u ook bestellen dmv roomservice en uw maaltijd in uw hotelkamer nuttigen.

In ons restaurant houden:
* wij ruime gangpaden en 'tafelseating' aan
* onze medewerkers zich aan strenge hygiëne richtlijnen (net als altijd)
* onze medewerkers de RIVM maatregelen en advies aan zoals o.a. het regelmatig en goed handen wassen.

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat al onze hotelgasten van onze services op een verantwoorde wijze kunnen blijven genieten. Laten we daarom samen verstandig omgaan met de situatie.

Onze beauty en health- en fitness center zijn helaas gesloten. In plaats van onze Wellness faciliteiten, bieden wij u aan om gratis gebruik te maken van onze fietsen en te genieten van de frisse lucht in de Veluwse bossen.

Heeft u verdere vragen, kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Voor informatie rondom het virus, verwijzen wij u door naar het RIVM

Nogmaals bedankt voor uw begrip en steun in deze moeilijke tijd voor ons allen. Wij hopen dat u allemaal gezond blijft en kijken er naar uit om u te verwelkomen in ons hotel.

Met gastvrije groet,

Het Heerlickheijd Team