menu

Corona / COVID-19 virus update

De ontwikkelingen rondom het virus volgen elkaar in snel tempo op en daarom houden wij u door middel van onze website graag op de hoogte van de maatregelen die wij treffen in het hotel. Bij de Heerlickheijd staat de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers op nummer één! 

Corona update 26/11/2021

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 26 november en ondanks de maatregelen vanuit de overheid kunt u nog steeds zorgeloos verblijven in de Heerlickheijd van Ermelo. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM op en hieronder vindt u alle informatie omtrent de getroffen maatregelen.

Agenten klagen massaal over verplicht 'vinkje' bij inloggen “Ik word er echt onzeker van” – De Pit Ons hotel, uitgebreide congres & vergaderzalen, restaurant, schitterend bordes terras, gezellige ruime lounge, bar met bowlingbanen, poolbiljart, Beauty & Health Center, fitness & wellnesscentrum met overdekt zwembad, Turks stoombad, whirlpool & Finse sauna’s zijn (op basis van reservering) voor onze hotelgasten tot 19 december 2021 dagelijks tot 17.00 uur geopend.

Agenten klagen massaal over verplicht 'vinkje' bij inloggen “Ik word er echt onzeker van” – De Pit U kunt in ons restaurant genieten van een heerlijk hapje & drankje*

Agenten klagen massaal over verplicht 'vinkje' bij inloggen “Ik word er echt onzeker van” – De Pit Genieten volgens de RIVM richtlijnen**

Agenten klagen massaal over verplicht 'vinkje' bij inloggen “Ik word er echt onzeker van” – De Pit Hotelgasten kunnen dagelijks tot 17.00 uur gebruik maken van onze sauna’s, zwembad en fitness (dit tijdstip geldt t/m 19 december).

Agenten klagen massaal over verplicht 'vinkje' bij inloggen “Ik word er echt onzeker van” – De Pit Vanaf heden is het dragen van een mondkapje verplicht bij verplaatsing in ons hotel/wellness, zoals onze receptiehal, lobby en in de kleedruimtes. In de sauna en bij zitten, zwemmen, douchen hoeft u geen mondkapje te dragen. 

Agenten klagen massaal over verplicht 'vinkje' bij inloggen “Ik word er echt onzeker van” – De Pit Ons Beauty en Health Center is geopend voor diverse massage/beauty behandelingen***

Agenten klagen massaal over verplicht 'vinkje' bij inloggen “Ik word er echt onzeker van” – De Pit Fietsend of wandelend de prachtige omgeving ontdekken

Agenten klagen massaal over verplicht 'vinkje' bij inloggen “Ik word er echt onzeker van” – De Pit Genieten van de rust, de ruimte en de Veluwse bossen 

Agenten klagen massaal over verplicht 'vinkje' bij inloggen “Ik word er echt onzeker van” – De Pit Verblijf onbezorgd en veilig, u bent van harte welkom, uw welzijn is onze prioriteit!

*)Voor een kopje koffie, lunch, diner en borrel is ons restaurant/lobby geopend vanaf 11.00 uur (onze keuken is vanaf 12.00 uur geopend).  Uiteraard kunnen wij op verzoek altijd rekening houden met allergieën en dieetwensen. Wij werken voor het ontbijt met diverse reserveringstijden/shifts (op basis van beschikbaarheid). Reserveren kan in alle gevallen alleen ter plaatse (op dezelfde dag) i.v.m. de beperkte capaciteit. Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 26 november zal ons restaurant geopend zijn tot 17.00 uur (tot 19 december a.s). Na 17.00 uur is het mogelijk om maaltijden af te halen bij ons restaurant (op basis van bestelling) tot 19.30 uur.

Indien u gebruik wilt maken van onze restauratieve ruimtes dient u te beschikken over een geldig coronatoegangsbewijs (bij gasten vanaf 13 jaar, app of papieren bewijs). Dit wil zeggen; een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve testuitslag (max. 24 uur oud).

**)Wij heten u graag persoonlijk welkom in ons hotel en wij staan open voor vragen, u heeft in de lobby tevens de gelegenheid om uw handen te reinigen na uw reis. Onze receptie is 24 uur geopend. Momenteel is het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs en een geldig identiteitsbewijs verplicht. Zonder deze twee bewijzen heeft u geen toegang tot hotel en/of wellness. Tijdens check-in vragen wij naar uw coronatoegangsbewijs (bij gasten vanaf 13 jaar, app of papieren bewijs). Dit wil zeggen; een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve testuitslag (max. 24 uur oud). Om te zorgen voor een goede doorstroming vragen wij u uw bewijs bij de hand te houden bij aankomst. De 1,5 meter maatregel komt hierdoor te vervallen. Het kan voorkomen dat er een wachttijd bij de receptie ontstaat, houdt u hier alstublieft rekening mee. Er wordt uiteraard hard gewerkt om dit te voorkomen.

***) Boek hier online uw massage/beauty behandeling (ANBOS COVID-19 Hygiëneprotocol)

Ook in deze bijzondere tijd... 'heerlick' genieten... , van harte welkom! 

Hoe werkt de CoronaCheck-app

Met de CoronaCheck-app kunt u een coronabewijs maken. Dit is een QR-code op basis van een test, herstel of vaccinatie. U krijgt twee QR-codes: een Nederlandse QR-code en een internationale QR-code.

Wilt u weten hoe het maken van een coronabewijs in de app werkt? Kijkt u deze video:

Maatregelen

De Heerlickheijd van Ermelo stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen, is ons hotel volledig aangepast naar de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.

 • Verbeterde protocollen voor reiniging en hygiëne.
 • Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
 • In alle openbare ruimtes staan desinfecterende dispensers voor onze gasten om te gebruiken.
 • Bij voorkeur met pin of contactloos betalen.

Heeft u verdere vragen, kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Voor informatie rondom het virus, verwijzen wij u door naar het RIVM

Nogmaals bedankt voor uw begrip en steun in deze moeilijke tijd voor ons allen. Wij hopen dat u allemaal gezond blijft en kijken er naar uit om u te verwelkomen in ons hotel.

Met gastvrije groet,

Het Heerlickheijd Team