Fitnesscenter Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Fitness & groepslessen

Fitness is een uitstekende manier om met uw lijf bezig te zijn. Door op een verantwoorde manier oefeningen uit te voeren zult u merken dat uw spieren sterker en uw silhouet strakker worden. Uw conditie verbetert, u krijgt een betere lichaamshouding en minder kans op blessures.

Aan de hand van uw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor u samengestelde oefeningen voert u uit op professionele toestellen van Technogym. De fitnesscoach helpt u hier uiteraard bij. Ook bieden wij de mogelijkheden voor een Personal Trainer.  Naast fitness bieden wij ook groepslessen aan. Deze afwisselende lessen worden zowel in de ochtend als in de avond aangeboden.

Het uitgebreide Beauty & Wellnesscenter is gelegen in het souterrain van het hotel en biedt diverse rustgevende behandelingen. De medewerkers verzorgen graag een arrangement voor u op maat, waarbij u zelf kunt aangeven welke behandelingen uw voorkeur hebben. Een bezoekje aan onze wellness is dan ook pure verwennerij. Kom volledig tot rust in onze luxe sauna’s, Turkse stoombaden en zonnebanken of maak gebruik van onze zeer uitgebreide Fitness.

Wij hanteren ruime openingstijden en zijn iedere dag geopend van 07:00 – 23:00 uur.

Gratis proefles of een rondleiding?

Neem gerust contact met ons op via: 0341- 56 85 85  of: fitness@heerlickheijd.nl 

Lesrooster

Maandag:
09.00 – 11.00 LadiesFit
19.30 – 20.00 CircuitChallenge
20.00 – 20.15 CoreChallenge
Dinsdag:
20.00 – 20.15 CoreChallenge
Woensdag:
09.00 – 11.00 LadiesFit
19.30 – 20.00 CircuitChallenge
20.00 – 20.15 CoreChallenge
Donderdag:
20.00 – 20.15 CoreChallenge
Vrijdag:
09.00 – 11.00 LadiesFit
Zaterdag/zondag:   
Geen lessen

Fitness Hotel de Heerlickheid van Ermelo Veluwe
Fitness Hotel de Heerlickheid van Ermelo
GROEPSLESSEN
Tarieven
Voorwaarden

SLIMdiet nu ook bij de Heerlickheijd verkrijgbaar

Wij geloven dat een dieet pas werkt als het past in jouw leven. Daarom werken wij samen met SLIMdiet. Deze succesvolle afslankmethode is gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. De diëtisten van SLIMdiet hebben smakelijke gerechten ontwikkeld die boordevol eiwitten zitten. Die gerechten geven een verzadigd gevoel en zorgen ervoor dat je afvalt op precies de juiste plekken. Je verliest geen spiermassa, maar vet. Kies voor gemakkelijk en verantwoord afvallen. Samen met SLIMdiet bewijzen wij dat het kan!

Zo werkt SLIMdiet
SLIMdiet bestaat uit 36 heerlijke gerechten waar je uit kunt kiezen en altijd voor €1,99 per maaltijd. Daarnaast krijg je de beste persoonlijke begeleiding en werk je volgens een succesvol stappenplan. Je begint met vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, en werkt toe naar een blijvend gezonde leefstijl. Alle stappen staan duidelijk omschreven in de handleiding. Zo weet jij precies wat je moet doen, hoeveel gewicht je verliest en hoe lang het duurt. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Probeer het eerst zelf
Wij geloven in de methode van SLIMdiet. Maar we vinden het nog belangrijker dat jij er enthousiast over bent. Jij bent immers degene die ermee aan de slag gaat. Daarom heeft SLIMdiet een assortimentbox ontwikkeld. Deze box bevat alle 36 gerechten uit het assortiment van SLIMdiet. Meer dan genoeg dus om het een week te proberen, jouw favorieten te ontdekken en het verschil te merken. De assortimentbox is exclusief bij ons verkrijgbaar voor slechts € 49,95. Loop gerust bij ons binnen, want de box ligt voor je klaar.

De Heerlickheijd staat voor je klaar
Afvallen gaat om jou. Maar je staat er niet alleen voor! Bij de Heerlickheijd helpen wij je, met advies, begeleiding en peptalks. Samen stippelen we een persoonlijk traject voor je uit. En we volgen jouw voortgang op de voet. Ben je er klaar voor om afscheid te nemen van je overgewicht? Loop dan gerust bij ons binnen voor meer informatie of neem een kijkje op www.SLIMdiet.nl.

De succesformule van de Heerlickheijd & SLIMdiet

Betaalbaar.
De beste persoonlijke begeleiding.
Duidelijk en effectief stappenplan.
Gemakkelijk vol te houden.
Lekkere en gevarieerde gerechten.


Bestel SLIMdiet via: 0341- 56 85 85  of fitness@heerlickheijd.nl

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!