Dé congreslocatie in Midden Nederland voor uw succesvolle (product)presentatie.

DÉ CONGRESLOCATIE IN MIDDEN NEDERLAND
VOOR UW SUCCESVOLLE (PRODUCT)PRESENTATIE

Prikkel de emoties, creëer een beleving en zet mensen in beweging. Een succesvolle presentatie geef je op een inspirerende en unieke congreslocatie in Midden Nederland! De Heerlickheijd is dé congreslocatie voor een succesvolle (product)presentatie. Wij bieden de perfecte congreszaal om uw congres naar een hoger niveau te tillen. Wij helpen u graag om de verwachtingen van u & uw congresgasten te overtreffen!

  • Congreslocatie voor 650 gasten
  • Centrale ligging in Midden Nederland: Ermelo
  • Full service eigen catering en Eventmanager
  • Flexibele zaal, veel opstelling mogelijkheden
  • Eigen congres entree én 350 gratis eigen parkeerplaatsen
  • Moderne techniek voor licht, geluid en video
  •  Overnachtingsmogelijkheden
NEEM CONTACT OP
BEST CONGRESS DEAL
CONGRESZAAL in 360°
RONDLEIDING

CONGRESLOCATIE MIDDEN NEDERLAND

Een van de belangrijkste voorwaarden voor een goede congreslocatie is de ligging. Gasten moeten de congreslocatie gemakkelijk kunnen vinden, niet te ver hoeven rijden, er moet voldoende gratis parkeergelegenheid zijn of gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken zijn. Dan kom je al snel uit op een congreslocatie in Midden Nederland.

De Heerlickheijd ligt centraal in Midden Nederland. Wij zijn gevestigd in Ermelo en makkelijk te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Het treinstation is dichtbij, er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid (350 eigen parkeerplaatsen) én een eigen congres entree.

FULL SERVICE CATERING VOOR UW CONGRES

Wanneer u een congres organiseert, dan kan de catering natuurlijk niet uitblijven. Bij De Heerlickheijd van Ermelo vindt u uitstekende service in full service catering. Wij kunnen u en uw gasten volledig ontzorgen.

Dankzij onze rijke ervaring kunt u erop vertrouwen dat het eten en drinken tot in de puntjes geregeld is en uw gasten van alle gemakken worden voorzien.

EVENTMANAGER VOOR UW CONGRES

Een geslaagd congres organiseren is een kwestie van goede voorbereiding. Duidelijke doelstellingen, logisch draaiboek, contacten met goede leveranciers en uiteraard een prachtige locatie. Maar ook op dag van het evenement is de rol van een eventmanager niet te onderschatten.

Maak gebruik van onze ervaren eventmanager. Wij zetten graag onze expertise in voor een geslaagd congres!

SFEERIMPRESSIE

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!