MENUKAART
Reserveer Tafel 0341-56 85 85

Menukaart restaurant Brasserie de Gouverneur

Deze menukaart wisselt dagelijks. Onderstaande menu kaart is op 22 februari 2018 ingegaan en biedt “heerlicke” eend gerechten naast onze klassiekers zoals de saté. Dagelijks is er ook een wisselend 3-gangen menu verkrijgbaar voor € 35.00 – de inhoud hiervan vindt u op de menu borden in ons restaurant.

Download de nieuwe menukaart  (februari 2018) of bekijk hieronder ons menu
Download hier onze lunchkaart

VOORGERECHTEN

CARPACCIO € 12,50

met truffelmayonaise, vers geschaafde parmezaanse kaas. rucola en pijnboompitjes

SHUSHI BOWL € 11,50

gevuld met ingelegde groenten, met daarbij gember, soja en wasabi

COQUILLE € 12,50

gebakken met bloemkool, groene asperge, Parmezaanse kaas en hazelnoot boter

CEVICHE € 10,50

van makreel met doperwten, groene appel dragon en hangop

KALF TARTAAR € 9,50

met een crème van gepofte paprika, pickles, gefrituurde sjalot, desem krokant en radijs

TARTE TATIN € 9,50

van gekaramaliseerde rode ui, met brie, hazelnoten salsa en een stroop van Banyuls

FRANSE UIENSOEP € 7,50

gegratineerd met Gruyèrecrouton

POMODORI € 6,50

huisgemaakte tomatensoep met pesto

BROOD

Broodplankje € 6,50
versgebakken brood geserveerd met huisgemaakte kruidenboter

Broodplankje deluxe € 8,50
versgebakken brood geserveerd met huisgemaakte kruidenboter, aioli, pesto en tomaten tapenade

Broodplankje Deluxe Heerlickheijd van Ermelo

MAALTIJD SALADES

geserveerd met “Heerlick” brood. De salades zijn ook verkrijgbaar als voorgerecht à € 8,50

ZALM SALADE € 15,50

met rode bietjes, appel, gefrituurde kappertjes, pompoen pitjes, croutons en mierikswortel

SALADE ASPERGE € 15,50

met een zachte hoeve eitje, knapperige sla, zongedroogde tomaat, krieltjes morille dressing

SALADE EENDENHAM € 15,50

met romaine sla, taugé, paprika, rode uien compote, sesam vinaigrette en koriander

SALADE GAMBA’S € 15,50

een frisse salade met venkel met daarbij in knoflook gebakken gamba’s, mango en gehakte amandel

HOOFDGERECHTEN VLEES

EEND VAN DE FAMILIE STAAL € 21.50

met rode bieten Risotto, koolrabi, red chard, jus van sinaasappel en szechuan peper

KALFSBORST € 20,50

met aardappel mousseline, salade van raapstelen, gepofte tros tomaat en romige shi-take saus

LAMSRACK € 23,50

met couscous, asperge, crème van artisjok spinazie, zongedroogde tomaat en saus van gekarameliseerde knoflook

HOOFDGERECHTEN VIS

DORADE € 20,50

gegrild, met venkel, zeekraal, asperge, scampi en pittige tomaten bouillon

ZALM € 24,50

met witte asperge, peterselie kriel en hollandaisesaus

VEGETARISCH

RAVIOLI € 17,50

van girasole radicchio en scamorza met roodlof, honing, oude Italiaanse rode wijnazijn en gehakte amandel

GRILL GERECHTEN 

OSSENHAAS medium (175 gram)    28,50

keuze uit peperjus of bearnaisesaus

RIBEYE (250 gram)  € 26,50

keuze uit peperjus of bearnaise saus

BLACK ANGUS BURGER € 17,50

met gebakken ei, cheddar, rode ui chutney en grote frieten

KIPSATÉ VAN DE GRILL € 17,50

met friet, atjar, kroepoek en pinda saus

deze gerechten worden geserveerd met een ’Heerlicke’ salade en verse frieten

DESSERTS

RIZ CONDÈ € 8,50

met een compote van perzik en mango, verveine, merengue en honey cres

SORBETIJS € 8,50

3 bollen, met vers seizoensfruit

MOUSE VAN aardbei € 8,50

met cruesli,  granaatappel, chocolade parels en vanille roomijs

CRÈME BRÛLÉE € 9,50

van “likeur 43” limoen zesters, suikerstengel, karamel en pure chocolade ijs

GELDERS KAASPLATEAU € 11,50

geserveerd met kletzenbrood (rijk gevuld brood met de beste vijgen, pruimen, gedroogde peren, noten en rozijnen)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!