Trouwen

Ja, ik wil…Trouwen in de Heerlickheijd

Trouwen met elkaar is geen alledaagse aangelegenheid. Althans… voor de meeste bruidsparen in spé. Hoe jullie het willen organiseren en hoe groot jullie op de bruiloft willen uitpakken, is natuurlijk helemaal aan jullie zelf. Champagnetoren, speciale wijnen uit onze wijnkelder, drie- of viergangen diner, zaal of tuin met fonteinen, decoraties, bloemen, entertainment, muziek, parkeerfaciliteiten…. De ervaren staf van de Heerlickheijd van Ermelo staat klaar om jullie te faciliteren en te adviseren over alle mogelijkheden.

Voor elk feestje, groot of klein, zetten wij ons 100% in om er een meer dan geslaagde happening van te maken.

1 juli is de Open Toptrouwlocatie Route tussen 11:00 en 16:00 uur. klik op de onderstaande button om u aan te melden.

aanmelden

Ik denk graag mee!

Noah Tijsen | weddingplanner 

Neem voor vragen of een offerte contact op via:
0341-568585 | sales@heerlickheijd.nl

Rondleiding aanvragen

Trouwen in de Heerlickheijd

Trouwen is afgeleid van vertrouwen. Je schenkt elkaar het vertrouwen de toekomst samen in te gaan. Elkaar het jawoord geven is een zeer bijzonder moment! Een moment dat vervuld is van geluk, liefde, samenzijn met familie en vrienden en samen de toekomst ingaan. Zo’n belangrijk moment verdient een passende sfeer en een omgeving waarin liefde zich thuis voelt. Zeg niet alleen ‘ja’ tegen elkaar, maar zeg ook volmondig ‘ja’ tegen de Heerlickheijd van Ermelo. Een sfeervolle locatie in de stijl van het beroemde Château de Versailles, het zomerpaleis van de Zonnekoning Louis XIV, in de nabijheid van Parijs.

Deze warme sfeer ademt de hele Heerlickheijd: een grandeur die bijna on-Nederlands is… Niet voor niets is deze sprookjesachtige plek een  officiële  trouwlocatie  op  de  Veluwe. Een inspirerende oase, die in alle facetten een sfeer van geluk, liefde en samen zijn uitstraalt.

Ja, ik will…een overgetelijke huwelijksdag

Als jullie voor elkaar kiezen én voor de Heerlickheijd van Ermelo als trouwlocatie, dan staat niets een geslaagde huwelijksdag nog in de weg. Kom een keer vrijblijvend langs, dan laten wij jullie graag alles zien.

Na een uitgebreide rondleiding door de sfeervolle ruimtes zoals De Orangerie, The Library, De Marquis, het romantische Prieel met zijn prachtig aangelegde tuin en de klaterende fonteinen, bespreken wij samen al jullie wensen voor de trouwdag en trouwplechtigheid. Want het moet natuurlijk een dag worden om nooit te vergeten.

Wat voor soort ceremonie willen jullie? Gaat de voorkeur uit naar een grote receptie  na  afloop,  of  een  intiem  samenzijn  van familie en enkele vrienden?

Willen jullie een tot in de puntjes verzorgd diner, een bruisende feestavond en willen jullie dat alle gasten ook nog eens blijven overnachten? Alles is bespreekbaar! Laat ons weten hoe jullie droombruiloft eruitziet; dan zeggen wij (ook) graag ‘Ja’

Trouwprieel

Het intieme trouwprieel in onze franse tuinen is een romantische setting om elkaar het ja woord te geven. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Ermelo vinden hier vele huwelijksvoltrekkingen plaats.

Ja, ik wil… een sfeervolle ceremonie

‘Ja’… het lijkt een eenvoudig woord van  slechts twee letters, maar het is een woord met veel betekenis. Zeker op jullie huwelijksdag! ‘Ja’ is een woord dat, zodra je het uitspreekt tegen elkaar op die ene speciale dag, een belangrijk moment markeert en jullie toekomst samen inluidt.

Dat vraagt  natuurlijk om een passend decor. Willen jullie de plechtigheid in het sprookjesachtige Prieel van De Heerlickheijd, gelegen aan de rand van de Veluwse bossen, in onze prachtige aangelegde tuin met klaterende fonteinen? Of misschien gezien het aantal gasten liever in een van de sfeervolle zalen? Voor alle situaties bieden wij  een sfeervolle oplossing, waar jullie jawoord  helemaal tot z’n recht komt.

Ja, ik wil… een receptie in stijl

Nadat de officiële plechtigheid is voltrokken, kunnen jullie op elk gewenste tijd en plaats binnen De Heerlickheijd de felicitaties van jullie gasten in stijl in ontvangst nemen.

Geen stress, maar heerlijk genieten van het moment en ontspannen deze heuglijke gebeurtenis als pasgetrouwden met jullie familie en vrienden vieren. Precies zoals jullie dat voor ogen hebben.

Uiteraard vergezeld van smakelijke hapjes en drankjes, die jullie zelf hebben uitgekozen en die wij met alle mogelijke zorg hebben samengesteld en bereid. En of jullie nu gaan voor amuses en champagne of voor bitterballen en bier; de kwaliteit én de presentatie van alle spijzen en dranken is bij de Heerlickheijd van Ermelo om door een ringetje te halen.

Ja, ik wil… dineren in een bijzondere ambiance

Zo’n huwelijksdag is vaak best intensief, ook als alles tot in de puntjes voor jullie is geregeld. Je staat immers de hele dag als pasgetrouwd stel in het middelpunt van de belangstelling.

Wat is er dan heerlijker om, na een geslaagde huwelijksplechtigheid en receptie, te gaan genieten van een uitgebreid diner en bij kaarslicht bij te praten met jullie gasten?

De chef-kok van De Heerlickheijd staat klaar om het door jullie  gekozen  menu  tot  in  de  finesses  te bereiden. Het diner, geserveerd aan tafel of vanaf een buffet, is volledig naar eigen smaak samen te stellen. Willen jullie een compleet verzorgd buffet, of een driegangen diner met sashimi van Noorse zalmfilet met wasabi en kikoman kaviaar vooraf, gegrilde kalfsoester begeleid door een jus van beukenzwammetjes als hoofdgerecht en
een  trifle  van  pure  en  witte  chocolade  met een chocolade sorbet na? Of gaat jullie voorkeur uit naar een origineel stamppottenbuffet?

Diner suggesties

Hier vinden jullie een voorbeeld van een uitgeserveerd diner en van een dinerbuffet. Voor meer suggesties vragen wij jullie om contact met ons op
te nemen, want er is uiteraard nog veel meer mogelijk. Wij vernemen graag jullie specifieke wensen.

Driegangen diner suggestie € 35,00 pp

Sashimi van Noorse zalmfilet met wasabi en kikoman kaviaar
***
Gegrilde kalfsoester begeleid door een jus van beukenzwammetjes
***
Trifle van pure- en witte chocolade met een chocolade sorbet

Heerlick Buffet (vanaf 25 personen) € 39,50 pp

De voor- en hoofdgerechten worden gepresenteerd vanaf het buffet en met behulp van onze witte brigadevoor jullie samengesteld.

Runderbouillon met een garnituur  van fijne groenten
Gerookte forel
Filet van pepermakreel
Roosjes van gerookte zalm
Paté van zeevruchten
Salade van Noorse garnalen,
appel en kappertjes
Hollandse haring met gesnipperde uitjes
Coburger ham met schuitjes van meloen
Boerenvleespaté met een compôte van rode uien

***

Gebraden rosbief met een frisse salade
Saladebuffet ‘Heerlickheijd’ aangepast aan het seizoen
Gelderse beenham gegratineerd met honing en bruine suiker en geserveerd met een warme whiskeysaus
Pangafilet gevuld met zalm, geserveerd met lintpasta en een saus van kreeft
Kippedij geserveerd in romige kruidensaus, geserveerd met witte rijst

Deze warme gerechten worden geserveerd met passende aardappel- en groentegarnituren

****
Koffie en thee met bonbon

Ja, ik wil… een bruisende feestavond

Als de schemering valt over de Veluwe en de kaarsen en lampjes aangaan in en om het hotel, is er geen betere plek voor een swingend feest dan in de Heerlickheijd van Ermelo.

Wij hebben voor elk gezelschap, groot of klein, een geschikte ruimte om een bruisend feest te geven. Bij mooi weer kan het feest zelfs ook gedeeltelijk op het terras van De Marquis, met uitzicht over de fraai aangelegde tuin, worden gehouden.

Willen jullie de avond extra spetterend beginnen? Kies dan voor onze spectaculaire champagnetoren. Bij de ontvangst van de feestgasten kunnen wij een bijzonder petitfourtje met jullie naam erop serveren. En natuurlijk hebben wij uitgebreide suggesties voor speciale borrelhapjes waaruit jullie een keus kunnen maken.

Let’s have a party!

Feestavond arrangement Simply Delicious € 37,50 pp

Onbeperkt aantal drankjes uit het Hollands assortiment
Uitgaande van 4 uur
Uitgebreid bittergarnituur*
Ter afsluiting puntzak friet met mayonaise

Feestavond arrangement Exclusive Delicious € 39,50 pp

Ontvangst met koffie/thee en gesorteerd gebak
Onbeperkt aantal drankjes uit het Hollands assortiment
Uitgaande van 4 uur
Uitgebreid bittergarnituur*

* Uitgebreid bittergarnituur
Gemengde nootjes & zoutjes op tafel
Crudités met cajun-dipsaus
Krokante crostini met tapenade van tomaat en tapenade van olijven
Van Dobben hapjes
Kaasstengels
Mini saté geserveerd met mosterd-, chili- en satésaus

Ja, ik wil… overnachten in de luxe bruidssuite

Hebben jullie gekozen voor de unieke trouwlocatie de Heerlickheijd van Ermelo? En  willen  jullie  na  afloop  van  jullie huwelijksdag in alle rust en luxe samen
nagenieten van alle feestelijke momenten? Bij een reserveringswaarde van 6.000 euro of meer bieden wij jullie een geheel verzorgd bruidsarrangement aan in een van onze romantische bruidssuites. Want in de bruidssuite van de Heerlickheijd van Ermelo wordt romantiek gemaakt…

In het schijnsel van de open haard komen jullie bij van de gezelligheid en de spanning van jullie huwelijksdag. Deze cocon van rust en romantiek brengt jullie na een lange, spannende dag even tot rust. Luxe canapés, vers fruit, een bruidsroos en rozenblaadjes liggen voor jullie klaar. En natuurlijk is er champagne. Voor een laatste toost op een geslaagde dag! De volgende ochtend serveren wij jullie een bruidsontbijt naar wens in de kamer. De bruidssuite heeft een jacuzzi en een balkon dat uitkijkt over Het Prieel, de schitterende tuinen en het bos erachter.

Bruidssuite in Ermelo op de Veluwe Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Bruidsarrangement

Voor de perfecte afsluiting van de dag en een nieuw begin van jullie getrouwde leven, bieden wij een romantisch bruidsarrangement in de Heerlickheijd van Ermelo. De ideale afsluiting van jullie sprookjeshuwelijk.

Inhoud bruidsarrangement € 299,00
– overnachting in de bruidssuite
– champagne & luxe canapés
– vers fruit, een bruidsroos & rozenblaadjes
– ontbijt op de kamer de volgende ochtend
– late check out om 12.00 uur

Bij een reserveringswaarde van minimaal € 6.000,00 bieden wij jullie het bruidsarrangement aan

Hotelkamers voor de gasten
Willen jullie je gasten laten genieten van een verblijf na het huwelijksfeest? Dat kan. De Heerlickheijd beschikt over 127 sfeervolle hotelkamers, allemaal voorzien van airconditioning, waar jullie gasten een heerlijke tijd wacht.

Bruidssuite in Ermelo op de Veluwe Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Bruidsmake-up en haar

Bruidsmake-up
Binnen de muren van Heerlickheijd van Ermelo is het Babor Beauty Center gevestigd. De professionele schoonheidsspecialistes van deze salon verzorgen graag
de bruidsmake-up. Vooraf bepalen zij met jullie de kleuren van de make-up en brengen een gratis proefmake-up aan. De definitieve datum voor de bruidsmake-up kunnen wij voor jullie reserveren voor

Kapsalon
Jullie kunnen bij ons ook op aanvraag terecht voor een bruidskapsel, uitgevoerd door een professionele kapsalon. Op deze manier kunnen jullie ’heerlick’ beginnen aan de mooiste dag van jullie leven. De prijs hiervan geven wij graag als je daar belangstelling voor hebt.

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand (BABS)

Ben je op zoek naar een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke stand ofwel via de gemeente ofwel een eigen keuze dan bevelen we van harte Trouwmevrouw Herma (Herma van der Weide) aan en Trouwplechtigheid van Marie-France Aarnink.

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke stand Trouwmevrouw Herma BABSOver Trouwmevrouw Herma

Herma is in Ermelo officieel aangesteld als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Wanneer je dus trouwt in Ermelo kun je Herma boeken via de gemeente. Wil je echter een herbevesting van je huwelijk of een mooie ceremonie tijdens een 25-jarig huwelijksfeest dan kun je Herma ook direct benaderen om deze ceremonie op een persoonlijke en inspirerende manier voor jullie te verzorgen.

Trouwmevrouw Herma
Telefoon: 06-13389616
Website: https://www.trouwmevrouwherma.nl

Buitengewoon ambtenaar van de Burgelijke Stand Trouwplechtigheid Marie France AarninkOver Trouwplechtigheid van Marie-France Aarnink-Nijssen

Helemaal trouwen volgens je eigen wensen? Een trouwambtenaar die uitgebreid de  tijd voor je neemt, die klasse en diepgang heeft?  Wanneer je als bruidspaar zelf wilt bepalen hoe jullie huwelijk wordt gesloten en je verzekerd wilt zijn van een prachtig, warm hoogtepunt van de dag… dat wil Marie France heel graag  met veel liefde en enthousiasme voor jullie doen. Marie-France is al sinds 2009 als Buitengewoon Ambtenaar actief en verzorgd ook internationale bruiloften waarbij de ceremonie bijvoorbeeld in het engels gegeven moet worden. Wil je in De Heerlickheijd van Ermelo trouwen en je eigen BABS kiezen – neem dan contact op met Marie France.

Trouwplechtigheid
Marie-France Aarnink – Nijssen
Telefoon: 06 – 4423 99 28
Email: info@trouwplechtigheid.nl
Website: http://www.trouwplechtigheid.nl/

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!