Trouwen

Ja, ik wil… de mooiste trouwlocatie voor de mooiste dag!

De Heerlickheijd van Ermelo is een sfeervolle locatie in de stijl van Chateau de Versailles, het zomerpaleis van de Zonnekoning Louis XIV. Een grandeur die bijna on-Nederlands is. Niet voor niets is deze sprookjesachtige plek een officiële trouwlocatie van de gemeente Ermelo. De perfecte plaats om te trouwen en de start van jullie leven samen te bezegelen!

In de Heerlickheijd van Ermelo kan letterlijk alles: de bruidsmake-up in de eigen beautysalon, de fotoshoot in de prachtig aangelegde Franse tuinen, de trouwplechtigheid in het prieel, het aansnijden van de bruidstaart op het bordesterras, het diner met jullie naasten, een bruisende feestavond en natuurlijk de huwelijksnacht in een romantische bruidssuite. Alles is bespreekbaar. Laat ons weten hoe jullie droombruiloft er uitziet!

Wat maakt trouwen in de Heerlickheijd zo bijzonder?

• Wij zijn de officiële trouwlocatie van de gemeente Ermelo.
• Trouwen in een intiem trouwprieel in onze statige Franse tuinen met fonteinen.
• Buiten  trouwen  is mogelijk op deze trouwlocatie – we toveren onze tuinen om tot romantische trouwlocatie.
• Verschillende feestzalen en dinerzalen voor 10 tot 650 bruiloftsgasten.
• Dansfeest in onze Van den Tweel zaal of intiemer in bar Down Under.
• Wij kunnen de bruidstaart voor u verzorgen.
• In ons  beauty center  kunnen we haar en make-up verzorgen.
• Geniet na de bruidsnacht van onze  wellness  met zwembad, Finse sauna’s, Turks stoombad en whirlpool.
• Geniet in onze schitterende bruidssuite met eigen jacuzzi na afloop van je feest en natuurlijk serveren we een bruidsontbijt op bed.
• Voor ieder budget receptie, diner en feestmogelijkheden.

Trouwen voor een totaalprijs van €5900,- ? Bekijk dan onze Best Wedding Deal!

Ik denk graag mee!

Stephanie Vis – Deys | weddingplanner 

Neem voor vragen of een offerte contact op via:
0341-568585 | sales@heerlickheijd.nl

Best Wedding Deal
Rondleiding aanvragen
Bowlen op je trouwfeest

Als jullie voor elkaar kiezen én voor de Heerlickheijd van Ermelo als trouwlocatie, dan staat niets een geslaagde huwelijksdag nog in de weg. Kom een keer vrijblijvend langs, dan laten wij jullie graag alles zien. Na een uitgebreide rondleiding door de sfeervolle ruimtes zoals De Orangerie, The Library, De Marquis, het romantische Prieel met zijn prachtig aangelegde tuin en de klaterende fonteinen, bespreken wij samen al jullie wensen voor de trouwdag en trouwplechtigheid. Want het moet natuurlijk een dag worden om nooit te vergeten.

Wat voor soort ceremonie willen jullie? Gaat de voorkeur uit naar een grote receptie na afloop, of een intiem samenzijn van familie en enkele vrienden? Willen jullie een tot in de puntjes verzorgd diner, een bruisende feestavond en willen jullie dat alle gasten ook nog eens blijven overnachten? Alles is bespreekbaar! Laat ons weten hoe jullie droombruiloft eruitziet; dan zeggen wij (ook) graag ‘Ja’!

‘Ja’… het lijkt een eenvoudig woord van slechts twee letters, maar het is een woord met veel betekenis. Zeker op jullie huwelijksdag! ‘Ja’ is een woord dat, zodra je het uitspreekt tegen elkaar op die ene speciale dag, een belangrijk moment markeert en jullie toekomst samen inluidt. Dat vraagt natuurlijk om een passend decor. Willen jullie de plechtigheid in het sprookjesachtige Prieel van De Heerlickheijd, gelegen aan de rand van de Veluwse bossen, in onze prachtige aangelegde tuin met klaterende fonteinen? Of misschien gezien het aantal gasten liever in een van de sfeervolle zalen? Voor alle situaties bieden wij een sfeervolle oplossing, waar jullie jawoord helemaal tot z’n recht komt.

Tuin en Trouwprieel op de Veluwe bij de Heerlickheijd van Ermelo

Nadat de officiële plechtigheid is voltrokken, kunnen jullie op elk gewenste tijd en plaats binnen De Heerlickheijd de felicitaties van jullie gasten in stijl in ontvangst nemen. Geen stress, maar heerlijk genieten van het moment en ontspannen deze heuglijke gebeurtenis als pasgetrouwden met jullie familie en vrienden vieren. Precies zoals jullie dat voor ogen hebben. Uiteraard vergezeld van smakelijke hapjes en drankjes, die jullie zelf hebben uitgekozen en die wij met alle mogelijke zorg hebben samengesteld en bereid. En of jullie nu gaan voor amuses en champagne of voor bitterballen en bier; de kwaliteit én de presentatie van alle spijzen en dranken is bij de Heerlickheijd van Ermelo om door een ringetje te halen!

Bij de receptie horen smakelijke hapjes en drankjes en natuurlijk een prachtige bruidstaart. Een bruidstaart is iets heel persoonlijks. leder bruidspaar heeft tenslotte andere wensen wat betreft smaak, uitstraling en omvang . Heerlickheijd van Ermelo werkt al jaren samen met Joey Mercuur Patisserie . Onze ervaren sales medewerkers kunnen u tijdens een afspraak alvast wat voorbeelden laten zien middels een foto presentatie.

Joey Mercuur vertaald al uw wensen naar een perfecte bruidstaart. Wilt u een taart die past bij de kleur van de trouwkaart of het bruidsboeket? Geen enkel probleem. Joey Mercuur Patisserie maakt bruidstaarten in iedere denkbare kleur. Bovendien worden de decoraties stuk voor stuk met de hand gemaakt met oog voor detail.

Wilt u een bruidstaart bestellen die ook geschikt is voor mensen met een allergie? Ook dat kan! Er kan rekening gehouden worden met een notenallergie, glutenallergie, lactose-intolerantie en een suikervrij dieet.

Zo’n huwelijksdag is vaak best intensief, ook als alles tot in de puntjes voor jullie is geregeld. Je staat immers de hele dag als pasgetrouwd stel in het middelpunt van de belangstelling. Wat is er dan heerlijker om, na een geslaagde huwelijksplechtigheid en receptie, te gaan genieten van een uitgebreid diner en bij kaarslicht bij te praten met jullie gasten? De chef-kok van De Heerlickheijd staat klaar om het door jullie gekozen menu tot in de finesses te bereiden.

Het diner, geserveerd aan tafel of vanaf een buffet, is volledig naar eigen smaak samen te stellen . Willen jullie een compleet verzorgd buffet, of een driegangen diner met sashimi van Noorse zalmfilet met wasabi en kikoman kaviaar vooraf, gegrilde kalfsoester begeleid door een jus van beukenzwammetjes als hoofdgerecht en een trifle van pure en witte chocolade met een chocolade sorbet na? Wij horen graag jullie wensen. Een buffet is vanaf 25 personen.

Als de schemering valt over de Veluwe en de kaarsen en lampjes aangaan in en om het hotel, is er geen betere plek voor een swingend feest dan in de Heerlickheijd van Ermelo. Wij hebben voor elk gezelschap, groot of klein, een geschikte ruimte om een bruisend feest te geven.

Bij mooi weer kan het feest zelfs ook gedeeltelijk op het terras van De Marquis, met uitzicht over de fraai aangelegde tuin, worden gehouden. Willen jullie de avond extra spetterend beginnen? Kies dan voor onze spectaculaire champagnetoren. Bij de ontvangst van de feestgasten kunnen wij een bijzonder petitfourtje met jullie naam erop serveren. En natuurlijk hebben wij uitgebreide suggesties voor speciale borrelhapjes waaruit jullie een keus kunnen maken. Let’s have a party!

Feestlocate tot 650 gasten op de Veluwe bij de Heerlickheijd van Ermelo

Hebben jullie gekozen voor de unieke trouwlocatie de Heerlickheijd van Ermelo? En willen jullie na afloop van jullie huwelijksdag in alle rust en luxe samen nagenieten van alle feestelijke momenten? Reserveer dan het geheel verzorgde bruidsarrangement in één van onze romantische bruidssuites. Want in de bruidssuite van de Heerlickheijd van Ermelo wordt romantiek gemaakt…

In het schijnsel van de open haard komen jullie bij van de gezelligheid en de spanning van jullie huwelijksdag. Deze cocon van rust en romantiek brengt jullie na een lange, spannende dag even tot rust. Luxe canapés, vers fruit, een bruidsroos en rozenblaadjes liggen voor jullie klaar. En natuurlijk is er champagne. Voor een laatste toost op een geslaagde dag! De volgende ochtend serveren wij jullie een bruidsontbijt naar wens in de kamer. De bruidssuite heeft een jacuzzi en een balkon dat uitkijkt over Het Prieel, de schitterende tuinen en het bos erachter.

Bruidssuite in Ermelo op de Veluwe Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Hoe jullie het willen organiseren en hoe groot jullie op de bruiloft willen uitpakken, is natuurlijk helemaal aan jullie zelf. Champagnetoren, speciale wijnen uit onze wijnkelder, drie- of viergangendiner, zaal of tuin met fonteinen, decoraties, bloemen, entertainment, muziek, parkeerfaciliteiten….

De ervaren staf van Heerlickheijd van Ermelo staat klaar om jullie te faciliteren en te adviseren over alle mogelijkheden. Voor elk feestje, groot of klein, zetten wij ons 100% in om er een meer dan geslaagde happening van te maken.

Bruidsmake-up en haar

Bruidsmake-up
Binnen de muren van Heerlickheijd van Ermelo is het Babor Beauty Center gevestigd. De professionele schoonheidsspecialistes van deze salon verzorgen graag
de bruidsmake-up. Vooraf bepalen zij met jullie de kleuren van de make-up en brengen een gratis proefmake-up aan.

Kapsalon
Jullie kunnen bij ons ook op aanvraag terecht voor een bruidskapsel, uitgevoerd door een professionele kapsalon. Op deze manier kunnen jullie ’heerlick’ beginnen aan de mooiste dag van jullie leven. De prijs hiervan geven wij graag als je daar belangstelling voor hebt.

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand (BABS)

Ben je op zoek naar een Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke stand ofwel via de gemeente ofwel een eigen keuze dan bevelen we van harte Trouwmevrouw Herma (Herma van der Weide) aan en Trouwplechtigheid van Marie-France Aarnink.

Buitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke stand Trouwmevrouw Herma BABSOver Trouwmevrouw Herma

Herma is in Ermelo officieel aangesteld als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Wanneer je dus trouwt in Ermelo kun je Herma boeken via de gemeente. Wil je echter een herbevesting van je huwelijk of een mooie ceremonie tijdens een 25-jarig huwelijksfeest dan kun je Herma ook direct benaderen om deze ceremonie op een persoonlijke en inspirerende manier voor jullie te verzorgen.

Trouwmevrouw Herma
Telefoon: 06-13389616
Website: https://www.trouwmevrouwherma.nl

Buitengewoon ambtenaar van de Burgelijke Stand Trouwplechtigheid Marie France AarninkOver Trouwplechtigheid van Marie-France Aarnink-Nijssen

Helemaal trouwen volgens je eigen wensen? Een trouwambtenaar die uitgebreid de  tijd voor je neemt, die klasse en diepgang heeft?  Wanneer je als bruidspaar zelf wilt bepalen hoe jullie huwelijk wordt gesloten en je verzekerd wilt zijn van een prachtig, warm hoogtepunt van de dag… dat wil Marie France heel graag  met veel liefde en enthousiasme voor jullie doen. Marie-France is al sinds 2009 als Buitengewoon Ambtenaar actief en verzorgd ook internationale bruiloften waarbij de ceremonie bijvoorbeeld in het engels gegeven moet worden. Wil je in De Heerlickheijd van Ermelo trouwen en je eigen BABS kiezen – neem dan contact op met Marie France.

Trouwplechtigheid
Marie-France Aarnink – Nijssen
Telefoon: 06 – 4423 99 28
Email: info@trouwplechtigheid.nl
Website: http://www.trouwplechtigheid.nl/

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!