BEAUTY CENTER

Welkom bij Beauty & Health Center Heerlickheijd

Ons beauty center bestaat al 18 jaar. Met ons team van enthousiaste en gediplomeerde schoonheidsspecialistes zijn wij gericht op de verzorging, verbetering en verjonging van uw huid. Wij zijn een kleinschalig Beauty Center. Bij ons staat persoonlijke service voorop. Wij stellen u in de gelegenheid om volledig te ontspannen en tot rust te komen. U vindt onze passie terug in onze behandelingen.

In ons Beauty & Health Center Heerlickheijd van Ermelo kunt u terecht voor verschillende behandelingen, zoals het verven van uw wimpers en wenkbrauwen een rugmassage of pedicure. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen arrangement samen te stellen, geheel naar uw wens. Zo geniet u, samen of alleen, van uw op maat gemaakte beautydag.

De professionele en luxe huidverzorgingsproducten van BABOR & OOLABOO verenigen het beste uit de natuur en wetenschap. Alle producten zijn dierproefvrij, vrij van synthetische parabenen en hebben een optimaal effect op uw huid. Dankzij de uitgebreide verzorgingslijnen kunnen onze schoonheidsspecialistes een gezichts- en lichaamsbehandeling op maat geven.

Als gast van het Beauty & Health Center maakt u gratis gebruik van het zwembad, Turksstoombad, 2 Finse Sauna’s, Whirlpool, Zonneterras met ligstoelen en de Fitness van Hotel de Heerlickheijd van Ermelo.

Afspraak plannen

Behandelingen

Bij Beauty & Health Center Ermelo kunt u naast verschillende gezichtsbehandelingen en lichaamsverzorgende behandelingen ook terecht voor volledige beauty arrangementen .

In ons beauty center stelt u uw eigen beautyarrangement samen! U koopt een boeket BABOR rozen, de rozen staan gelijk aan uw favoriete behandelingen. U kiest alleen de behandelingen die aansluiten op uw persoonlijke wensen, welke u middels de toegestuurde bevestiging aangeeft. Klik hier voor meer informatie over onze ontspannen arrangementen.

Wilt u liever een dagdeel komen; een ochtend, middag of avond? Klik hier, voor meer informatie. Liever persoonlijk contact? Wij informeren u graag over de mogelijkheden 0341 568591

Bij ieder boeket zijn inbegrepen:

  • koffie, thee en vruchtensappen
  • ontvangst met petitfour
  • 2-gangen lunch
  • gezond tussendoortje
  • gebruik van badjas, slippers en handdoeken
  • gebruik van zwembad, sauna en Turksstoombad
  • afsluiting met een hapje en drankje

Annulering of no show

In geval van hinder of annulering van een afspraak verzoeken wij vriendelijk dit 48 uur van te voren door te geven, anders worden de kosten in rekening gebracht.

Slapen en ontspannen

Wilt u ook eens helemaal tot rust komen? Reserveer dan een ontspannen overnachting in een luxe kamer, inclusief ontbijt en geniet van een heerlicke Babor gezichtsbehandeling van 60 minuten en een rug,- nek -en schoudermassage van 20 minuten in ons Babor Beauty Center. Tevens kunt u vrij gebruik maken van onze luxe wellness faciliteiten en uitgebreide fitnesscenter.

U betaalt nu slechts €124,95 p.p. (Dit is exclusief gemeentelijke heffingen van €1,95 p.p.p.n. en op basis van een tweepersoonskamer)

Om volledig te ontspannen kunt u blijven dineren in onze gezellige Brasserie De Gouverneur. Zo reserveert u eenvoudig een drie gangen diner voor €35,00 p.p. bij deze mooie aanbieding. Het Beauty center is 7 dagen in de week geopend op afspraak, op tijd reserveren is aan te raden.

Klik hier om een reservering te maken.

Babor Cadeaubon

Bent u ook altijd op zoek naar een origineel cadeau? of wilt u iemand verrassen met een heerlijk ontspannen behandeling?

U kunt een behandeling cadeau geven of zelf een bedrag bepalen die naar eigen wens kan worden ingewisseld. Wij versturen de cadeaubon, zodra de betaling binnen is. Uw cadeaubon wordt verstuurd met TNT Post. Klik hier voor uw cadeaubon

Acties en arrangementen

Dr. Marc Injectables bij De Heerlickheijd van Ermelo

Dr. Marc, chirurg en cosmetisch arts (en zijn team) komt 1 x in de week naar Ermelo (op afspraak) voor het uitvoeren van niet-chirurgische schoonheidscorrecties op basis van injectables (botox en fillers). Dit alles van de meest hoogwaardige producten die dankzij vele jaren van wetenschappelijke studies hun veiligheid en werkzaamheid ruimschoots hebben aangetoond. Om aan te kunnen tonen dat de werkwijze van Dr. Marc 100% veilig is staat hij geregistreerd in het BIG-register. In het BIG-register staan alle zorgverleners die volgens de wet een beschermde titel mogen dragen. Dit register is gebaseerd op de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (wet BIG) en beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door zorgverleners. Daarnaast hebben alle producten die Dr. Marc gebruikt het FDA keurmerk.

Wat doet Dr. Marc Injectables precies? Klik hier voor meer informatie en de prijzen

Openingstijden & Contact

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 09:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur
Zondag: 09:00 – 17:00

Annulering of no show

In geval van hinder of annulering van een afspraak verzoeken wij vriendelijk dit 48 uur van te voren door te geven, anders worden de kosten in rekening gebracht.

Contact

Beauty & Health Center Ermelo
Staringlaan 1
3852 LA Ermelo
Telefoon: 0341 – 56 85 91
E-mail: beauty@heerlickheijd.nl
Website: http://www.beautycenterermelo.nl/

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!