menu
Bowlingcentrum Ermelo

Bowling, party & events

Geniet van een sportief potje bowlen in Ermelo samen met familie, vrienden of collega’s! We hebben vier prachtige bowlingbanen waarop gestreden kan worden. Al onze bowlingbanen zijn geschikt voor ieder niveau, van beginners tot experts. Voor kinderen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van hekjes. Onze bowlingbanen huur je per uur, je start op het hele uur en je mag daarna een uur lang bowlen met maximaal vier personen per bowlingbaan. Parkeren is gratis en we beschikken over ruim voldoende parkeerplekken.

  • Actuele openingstijden, bel:0341-568585
  • Kids bowling & kinderfeestjes
  • Bowlen vanaf 26 euro
  • In overleg eerder geopend voor groepen
  • Bowlen & vergaderen
  • Personeelsfeest & receptie 
Groepsuitje, (trouw)feest of verjaardag

Groepsuitje, (trouw)feest of verjaardag

Voor feesten & evenementen ben je bij ons ook op het juiste adres. Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijk feest! Wij hebben maar liefst 25 feest- en vergaderzalen. Ideaal voor allerlei soorten gelegenheden zoals bijvoorbeeld een receptie, kraamfeest of een verjaardag.

Vraag offerte aan
Kids bowling & kinderfeestje

Kids bowling & kinderfeestje

Bowlen is een ideale activiteit voor een kinderfeestje want kinderen zijn dol op bowlen! Voor kinderen bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van hekjes. In de goot gooien is dan niet meer mogelijk. Het is (bijna) altijd een strike!

Neem contact met ons op
Bowlen & vergaderen of bedrijfsfeest

Bowlen & vergaderen of bedrijfsfeest

Op zoek naar een prachtige vergaderlocatie op een bereikbare plek in het midden van Nederland? Combineer dan een vergadering met een sportief potje bowlen. Of versla je collega’s op de bowlingbaan tijdens een personeelsfeest. Wij bieden de ruimte om samen te kletsen en te feesten.

Vraag offerte aan

Reserveer een bowlingbaan

U ontvangt van ons een bevestiging van uw reservering per mail.
Bekijk onze bowling arrangementen