menu
Ledenpagina

Reserveer hier een plek in de wellness & fitness club

Vanaf nu is het mogelijk een plek te reserveren via deze website (alleen desktop, voor mobiel: download de app) of via de Virtua Gym app (android of ios). Ben je nog geen lid? Schrijf je dan nu in via deze pagina

 

  • Iedere dag open van 07:00 – 23:00 u
  • Cryolipolyse behandeling mogelijk
  • Fitnesstoestellen van Technogym
  • Uitgebreide wellnessfaciliteiten
  • Personal Trainer mogelijk
  • Groepslessen
Rondleiding of gratis proefles

Rondleiding of gratis proefles

Wil je eerst kennismaken? Vraag dan een gratis dagpas aan en probeer onze fitness-faciliteiten, groepslessen & wellness één dag lang kosteloos uit.

Vraag aan
Groepslessen

Groepslessen

LadiesFit: Fitness workout op muziek met grondoefeningen en gebruik van fitnessapparaten gevolgd door aquarobics in ons zwembad. Deze lessen worden gegeven op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 uur tot 10:00 in de fitnesszaal en 10:15 uur tot 10:45 uur in het zwembad. Daarnaast geven wij Circuit Challenge: Een zeer intensieve en effectieve training in een circuitvorm met relatief weinig rust tussen de oefeningen en sets. Deze lessen worden gegeven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 20:00 uur tot 21.00 uur.

Cryolipolyse

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan worden verwijderd door middel van kou. Het 'bevriezen van vet' is met name een effectieve behandeling voor hardnekkig vet op de buik, heupen en rug. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat onderhuids vetweefsel van nature meer kwetsbaar is voor de effecten van koude dan het omliggend weefsel. Een enkele behandeling kan de vetlaag met 20-30% verminderen.

Vraag meer informatie aan

Contactformulier

Wil je lid worden of heb je een vraag?