menu
Fitness & groepslessen
Vraag een gratis proefles aan

Fitnessclub

Fitness, groepslessen & Wellness

Kom sporten bij de Heerlickheijd van Ermelo & maak gebruik van de allernieuwste apparatuur! Werk onder persoonlijke begeleiding aan een gezond & fit lichaam. Doe mee met onze groepslessen en geniet van onze uitgebreide wellness-faciliteiten. Aan de hand van persoonlijke doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er een persoonlijk programma opgesteld. De speciaal samengestelde oefeningen voer je uit op professionele toestellen van Panatta. Onze fitnesscoach helpt je hier uiteraard bij. Ook bieden wij de mogelijkheden voor een Personal Trainer.

  • Iedere dag open van 07:00 – 23:00 u
  • Fitnesstoestellen van Panatta
  • Uitgebreide wellnessfaciliteiten
  • Bedrijfsfitness
  • Groepslessen en personal training mogelijk
Whatsapp Heerlickheijd Vragen? Stuur ons een app en Aron of Robin zal z.s.m. antwoorden, klik hier
 
Aron en Tim Trainers
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bedrijfsfitness

Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Wij zijn daarom aangesloten bij bedrijfsfitnessnederland om werknemers te stimuleren een gezonde levensstijl te hanteren en te zorgen voor voldoende beweging. 

Is jouw werkgever al aangesloten bij bedrijfsfitnessnederland? Dan kun je via je werk heel voordelig sporten! Je bespaart al snel tot 50% op je abonnementskosten. Kijk op Bedrijfsfitnessnederland om te zien of jouw werkgever is aangesloten en kom binnenkort bij ons sporten!

Bedrijfsfitness

Rondleiding of gratis proefles

Rondleiding of gratis proefles

Wil je eerst kennismaken? Vraag dan een gratis dagpas aan en probeer onze fitness-faciliteiten, groepslessen & wellness één dag lang kosteloos uit.

Stuur ons nu een app
Groepslessen

Groepslessen

LadiesFit: Fitness workout op muziek met grondoefeningen en gebruik van fitnessapparaten gevolgd door aquarobics in ons zwembad. Deze lessen worden gegeven op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 uur tot 10:00 in de fitnesszaal en 10:15 uur tot 10:45 uur in het zwembad. Daarnaast geven wij nog vele andere groepslessen, zoals HIIT training, bootcamp en circuit challenges. Kijk voor het actuele aanbod op het rooster.

Rooster

Contactformulier

Wil je lid worden of heb je een vraag?