Dr. Marc Injectables - Botox & Fillers

Dr. Marc Injectables – Botox behandelingen en Fillers

Botox behandelingen en Fillers bij Beauty & Health Center Ermelo

Dr. Marc Injectables bij De Heerlickheijd van Ermelo

Dr. Marc, chirurg en cosmetisch arts (en zijn team) komt 1 x in de week naar Ermelo (op afspraak) voor het uitvoeren van niet-chirurgische schoonheidscorrecties op basis van injectables (botox en fillers). Dit alles van de meest hoogwaardige producten die dankzij vele jaren van wetenschappelijke studies hun veiligheid en werkzaamheid ruimschoots hebben aangetoond. Om aan te kunnen tonen dat de werkwijze van Dr. Marc 100% veilig is staat hij geregistreerd in het BIG-register. In het BIG-register staan alle zorgverleners die volgens de wet een beschermde titel mogen dragen. Dit register is gebaseerd op de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (wet BIG) en beschermt patiënten tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door zorgverleners. Daarnaast hebben alle producten die Dr. Marc gebruikt het FDA keurmerk.

Wat doet Dr. Marc Injectables precies?

Dr. Marc en zijn team kunnen aan allerlei wensen voldoen op het gebied van rimpelbehandeling en/of huidverbetering en richt zich primair op “healthy aging”; verzachting en bestrijding van de zichtbare en onzichtbare effecten van het ouder worden (Golden Ratio injectietechnieken).

De specialisten van Dr. Marc Injectables zijn allemaal breed opgeleid in zowel, binnen als buitenland en hebben vele jaren ervaring in de praktijk. Zij willen het beste in haar cliënten naar boven halen met behoud van de authenticiteit van het gelaat. Voor meer informatie kunt u altijd een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen met één van de specialisten.

 

Botox behandeling en Fillers bij Beauty & Health Center Ermelo

U kunt nu ook terecht voor botox behandelingen en fillers bij Beauty & Health Center Ermelo. Door een samenwerking met het gerenommeerde Dr. Marc Injectables bent u verzekerd van professionele en vakkundige behandelingen.

Drs. Marc van Tilburg is (nog steeds) een gerenommeerd oncologie chirurg in het St. Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk en tevens oprichter van Dr. Marc Injectables. Ook werkte hij in het verleden in het UMC St. Radboud ziekenhuis. Tevens is Marc van Tilburg lid en bestuurslid (geweest) van het NVCO (Nederlandse Vereniging voor Chirurgische Oncologie).

Botox Behandelingen

Botox (Botuline toxine type A) is een gezuiverd eiwit dat in minimale hoeveelheden wordt geïnjecteerd in de gelaatsspieren om ze te ontspannen om of het ontwikkelen van rimpels te beperken. Er zijn verschillende producten op de markt. Bij Dr. Marc Injectables werken we met Bocouture®: het meest zuivere product op de markt. Het verschil met fillers is dat Botox alleen de spieren ontspant waardoor rimpels afvlakken of vervagen terwijl fillers volume teruggeven in het gelaat waar dat of gewenst is of door veroudering verdwenen is.

Bijwerkingen

Bijwerkingen worden gewoonlijk waargenomen binnen de eerste week na de behandeling en ze zijn tijdelijk van aard. Bijwerkingen kunnen verband houden met het werkzame bestanddeel, de injectiemethode of beide. Gelokaliseerde spierzwakte is een verwacht effect van de behandeling. Een hangend ooglid, die veroorzaakt kan zijn door de injectietechniek, is geaccosieerd met het farmacologisch effect van Bocouture®. Als gevolg van de injectie kan er plaatselijk pijn, gevoeligheid, jeuk, zwelling en/of een bloeduitstorting optreden.

Veilig

Onze botox (Bocouture®) is 100% veilig, uitgebreid in wetenschappelijk onderzoek getest en heeft het FDA-keurmerk en CE-keurmerk.

Hoe snel werkt Botox

Na enkele dagen kunt u het effect van de behandeling beginnen te merken. Het maximale effect van de behandeling is na uiterlijk 2 weken bereikt. Het effect van Bocouture® houdt gemiddeld 3 tot 4 maanden aan..

1 Zone naar keuze

15000

2 Zones naar keuze

25000

3 Zones naar keuze

32500

4 Zones naar keuze

40000

5 Zones naar keuze

45000

Touch Up v.a.

7500

Fillers

Fillers zijn lichaamseigen stoffen die kunnen worden geinjecteerd om volume terug te krijgen in het gelaat, hals of handen en voeten. Dit doen ze door onder andere vocht aan zich te binden (passieve filler) of door het lichaam aan te zetten tot het aanmaken van nieuw collageen welk de huid weer verstevigd (actieve filler). In tegenstelling tot Botox deactiveert een filler de spier niet.

Zijn fillers veilig?

Onze fillers zijn 100% veilig en worden volledig door het lichaam afgebroken (niet permanent). Bij Dr. Marc Injectables wordt er gewerkt met de merken Belotero® en Radiesse®. Deze fillers zijn uitgebreid in wetenschappelijk onderzoek getest en hebben het FDA-keurmerk en CE-keurmerk

Hoe snel en lang werken fillers?

Bij fillers ziet u direct resultaat. De actieve filler zal na enkele weken het lichaam aanzetten tot de aanmaak van eigen collageen waardoor een verstevigend en liftend effect van de huid optreed. Afhankelijk van het soort filler houdt het effect 4 tot 24 maanden aan.

Wat zijn de bijwerkingen van fillers?

Bijwerkingen van de behandeling kunnen gerelateerd zijn aan het product (allergische reactie) of aan de injectie zelf (roodheid, zwelling, pijn, jeuk, kneuzing). In zeer zeldzame gevallen kan langdurige stijfheid of ontsteking optreden.

Prijzen Fillers per product

Het consult/adviesgesprek is gratis.

Belotero® Soft: €325 per spuit van 1 ml

32500

Belotero® Balance: €375 per spuit van 1 ml

375

Belotero® Intense €395 per spuit van 1 ml

39500

Belotero® Volume €425 per ml

42500

Radiesse® €325 per 0,8 ml

32500

Radiesse® €495 per 1,5 ml

49500

Radiesse® €850 per 3,0 ml

85000
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!