menu
Best Wedding Deal
Vraag een rondleiding aan

De mooiste trouwlocatie voor de mooiste dag

De Heerlickheijd van Ermelo introduceert een speciale Best Wedding Deal voor een aantrekkelijke prijs. Profiteer van een complete huwelijksdag voor een totaalprijs van € 6.495,- gebaseerd op 20 daggasten en een feestavond voor 100 avondgasten*

15:30u- Ontvangst van de daggasten met koffie, thee en koekjes
16:00u- Huwelijksceremonie, binnen in ons intiem trouwprieel of buiten in onze statige Franse tuinen
16:45u- Toost met een glas procecco en bruidstaart
17:00u- Borrel (onbeperkt drank) o.b.v. 1-uurs huisassortiment drankenarrangement incl. borrelhapjes
18:00u- Aanvang 3-gangen diner (of dinerbuffet v.a. 30 personen)
20:30u- Feestavond (onbeperkt drankjes vanuit de bar geserveerd) o.b.v. 4-uurs huisassortiment drankjes in het feestavondarrangement incl. hapjes & puntzak friet
00:00u- Einde van de dag. Vertrek van het bruidspaar en de gasten.

 

*Daggasten maximaal 20 en de feestavond in dit arrangement kan tegen een meerprijs uitgebreid worden tot 120 personen. Uiteraard kunnen wij ook een offerte op maat maken.

Voorbeeld zalen: De Hertog (borrel en avondeten) & De Marquis (feestavond) (afhankelijk van de beschikbaarheid)

Bovenstaand Best Wedding Deal Arrangement met een totaalprijs van € 6.495,- is inclusief bovengenoemde, zaalhuur en personeel. 

Het Best Wedding Deal Arrangement is het gehele jaar door te reserveren op basis van beschikbaarheid (en de aantallen zoals staat aangegeven) m.u.v. vrijdag & zaterdag.

Uiteraard is trouwen op vrijdag of zaterdag ook mogelijk, of een andere invulling dan het Best Wedding Deal Arrangement, vraag naar de mogelijkheden!

Trouwen op de Veluwe

Trouwen op de Veluwe

De Heerlickheijd van Ermelo is een sfeervolle locatie in de stijl van Chateau de Versailles, het zomerpaleis van de Zonnekoning Louis XIV. Een grandeur die bijna on-Nederlands is. Niet voor niets is deze sprookjesachtige plek dé officiële trouwlocatie van de gemeente Ermelo.

Meer informatie
Vraag vrijblijvend een offerte aan