bowling ermelo

BOWLING, PARTY & EVENTS

Geniet van een sportief potje bowlen in Ermelo samen met familie, vrienden of collega’s! We hebben vier prachtige bowlingbanen waarop gestreden kan worden. Al onze bowlingbanen zijn geschikt voor ieder niveau, van beginners tot experts. Voor kinderen is er  de mogelijkheid om gebruik te maken van hekjes.

Onze bowlingbanen huur je per uur, je start op het hele uur en je mag daarna een uur lang bowlen met maximaal vier personen per bowlingbaan. Parkeren is gratis en we beschikken over ruim voldoende parkeerplekken.

Voor feesten & evenementen ben je bij ons aan het juiste adres! Grootte, indeling, (onbeperkt) eten & drinken en extra’s: alles is bespreekbaar! Reserveer bij ons je verjaardagsfeest, vergadering, receptie huwelijksfeest, bedrijfsfeest of kinderfeestje en wij maken er een onvergetelijke ervaring van!

In overleg kunnen wij eerder open voor b.v. kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of andere groepsuitjes.
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

OPENINGSTIJDEN & TARIEVEN

Maandag 17:00 – 24:00u €25,- p.u.
Dinsdag 17:00 – 24:00u €25,- p.u.
Woensdag 17:00 – 24:00u €25,- p.u.
Donderdag 17:00 – 24:00u €25,- p.u.
Vrijdag 17:00 – 24:00u €25,- p.u.
Zaterdag 17:00 – 24:00u €25,- p.u.
Zondag 17:00 – 24:00u €25,- p.u.


* Tarieven bowling is per uur, per baan
* Met max. 4 spelers per baan

Bowlingbaan reserveren
Offerteaanvraag party / event
Bekijk onze feest & vergaderzalen
Bekijk onze drinks & bites

GROEPSUITJE, (TROUW)FEEST OF VERJAARDAG

Voor feesten & evenementen ben je bij ons ook op het juiste adres. Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijk feest! Wij hebben maar liefst 25 feest- en vergaderzalen. Ideaal voor allerlei soorten gelegenheden zoals een receptie, kraamfeest of verjaardag.

Afhankelijk van het doel en wensen passen wij de opstelling van onze zalen aan. Grootte, indeling en extra’s alles is bespreekbaar! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

KIDS BOWLING & KINDERFEESTJE 

Bowlen is een ideale activiteit voor een kinderfeestje want kinderen zijn dol op bowlen! Voor kinderen bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van hekjes. In de goot gooien is dan niet meer mogelijk. Het is (bijna) altijd een strike!

Wij weten hoe je een feestje moet bouwen! Eten, drinken en extra’s, alles is bespreekbaar! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

BOWLEN & VERGADEREN OF BEDRIJFSFEEST

Op zoek naar een prachtige vergaderlocatie op een bereikbare plek in het midden van Nederland? Combineer dan een vergadering met een sportief potje bowlen. Of versla je collega’s op de bowlingbaan tijdens een personeelsfeest. Wij bieden de ruimte om samen te kletsen en te feesten.

Afhankelijk van het doel en wensen passen wij de opstelling van onze zalen aan. Grootte, indeling en extra’s alles is bespreekbaar! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bowlingbaan reserveren
Offerteaanvraag party / event
Bekijk onze feest & vergaderzalen
Bekijk onze drinks & bites

Op de hoogte blijven van al ons bowling-nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Aanmelden nieuwsbrief
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!