menu

Na een verbouwing feestelijke heropening van het Beauty & Health Center

 

  

 

Hotel Heerlickheijd van Ermelo heropent Beauty & Health Center met een frisse lookErmelo – De Heerlickheijd van Ermelo heropent 16 april a.s. officieel haar deuren van het vernieuwde Beauty & Health Center. Dit is vrijdag vanaf 15.00 uur live te volgen via het Facebook account van het Beauty & Health Center. De vloer is o.a. vervangen door een authentieke eiken vloer en de ruimtes zijn opgefleurd met een frisse look.

Het Beauty & Health Center biedt een totaalpakket aan behandelingen en arrangementen, voor het welzijn van lichaam en geest. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ontspannende massages, wimpers en wenkbrauwen shapen, diverse gezichtsbehandelingen, huidverbeteringsbehandelingen, (plaatselijk) afvallen door middel van cryolipolyse, pedicure door Perfectfeet en hairstyling door Fouzia’s Haarlijn. Er kunnen zowel online als telefonisch afspraken geboekt worden.

Ook de medewerkers van het Beauty & Health Center werken geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. De goed geventileerde behandelruimtes zijn zeer ruim opgezet. Op vertoon van dit bericht ontvangen gasten tussen 17 april t/m 23 april een presentje.

Boek hier online uw afspraak of bel 0341 - 56 85 91

Na een verbouwing feestelijke heropening van het Beauty & Health Center