menu
Fitnessruimte in de Heerlickheijd van Ermelo geopend

Fitnessruimte in de Heerlickheijd van Ermelo geopend

Publicatie van Ermelovannu.nl
 
Nieuwste apparaten en COVID-19 proof

ERMELO - Zaterdagmorgen heeft burgemeester André Baars de nieuwe fitnessruimte in Hotel de Heerlickheijd van Ermelo geopend. Gasten van het hotel, maar ook mensen uit de regio kunnen aan de slag met de gloednieuwe apparatuur en gewichten om optimaal te werken aan hun conditie en gezondheid. 

,,Het is bijzonder hoe jullie in deze coronaperiode de zaken hebben aangepakt," stelt Baars in zijn toespraak. Hij doelt hiermee op het moment dat Hotel de Heerlickheijd als eerste in Nederland weer gasten kon ontvangen met de nodige voorzorgsmaatregelen en randvoorwaarden. ,,En nu hebben jullie ook deze fitnessruimte weten te realiseren," aldus de burgemeester die zijn waardering uitsprak. De fitnessapparaten in het Ermelose hotel waren aan vervanging toe. Alles was dan ook al begin dit jaar besteld, voordat de coronacrisis kwam. ,,Des te belangrijker," zegt Janette Sybrandy, eigenaresse van het hotel. ,,Als een ding ons duidelijk heeft gemaakt tijdens de crisis, dan is het wel dat vitaliteit en gezondheid van essentieel belang zijn." Bedrijfspartner Wim Snellaars vult aan: ,,Juist op grond hiervan hebben wij besloten om de inrichting van de fitness zaal volledig te vernieuwen om onze leden en hotelgasten nog beter te kunnen laten trainen en sporten."

Online entertainment

Medewerkers demonstreerden vanmorgen de nieuwe cardio met online entertainment, de nieuwste spierversterkende apparatuur en een functionele zone. In deze tijd is ventilatie ook heel belangrijk, deze is dan ook COVID-19 proof. Hiermee kan het hotel een complete en gerichte training aanbieden volgens de nieuwste inzichten. Leuk detail hierbij is dat de cardio apparatuur is ontworpen door de bekende Italiaanse designer Pininfarina, bovendien is deze apparatuur ook nog eens voorzien van touchscreens èn virtual trainingsvideo's.

Knippen

Met de fitnessruimte zet het hotel in op een complete beleving. Naast de sportieve workouts kunnen mensen er namelijk ook genieten van de wellness. Ook worden er groepslessen gegeven. Zo is er de fitness workout op muziek met grondoefeningen en gebruik van fitnessapparaten gevolgd door aquarobics in het zwembad. ,,Kortom, een heerlijke plek om te trainen en plezier te hebben in combinatie met de luxe wellness faciliteiten," aldus Sybrandy. De burgemeester beperkte de activiteiten vanmorgen tot het knippen van een lintje.

Word lid