menu

De Heerlickheijd opent 4-seizoenen terras met sprookjesachtig uitzicht

HOTEL HEERLICKHEIJD VAN ERMELO OPENT 4-SEIZOENEN TERRAS MET SPROOKJESACHTIG UITZICHT


Ermelo - Hotel de Heerlickheijd van Ermelo heeft haar terras volledig overdekt door een serre, waardoor het aantal zitplaatsen is verdubbeld naar 84 extra zitplaatsen en daardoor geschikt is voor alle weersomstandigheden.

De parasols hebben plaatsgemaakt voor een luxe en moderne schuifbare glazen overkapping met zonwering. Bovendien kunnen de glazen elementen aan de voor- en zijkant van de terrasoverkapping geopend én gesloten worden.

BORDES TERRAS
Aan de achterzijde van het hotel, met uitzicht op de Franse tuinen en fonteinen, ligt het nieuwe 4-seizoenen terras dat de allure heeft van een grote luxe tuinkamer. Tel daar het pas geplante frisse groen met klassiek rood gekleurde bloemen in de nieuwe bloempotten bij op, en de sfeer is echt af.

Ook nieuw is het comfortabele meubilair: relaxte stoelen met ruime tafels. 

Alle gerechten uit het restaurant zijn op het terras te bestellen, dus de kaart blijft even groot en gevarieerd. 

UITBREIDING BRASSERIE
Het onlangs geopend overdekte terras is even groot als de Brasserie, waardoor het aantal zitplaatsen bij Brasserie de Gouverneur in de Heerlickheijd bijna is verdubbeld, waardoor de gasten te allen tijde kunnen genieten van het uitzicht.

VERSAILLES VAN DE VELUWE
De mogelijkheden van het nieuwe 4-seizoenen terras zijn legio. Want het is niet alleen een schitterende ambiance voor de hotelgasten. Ook voor gasten die willen komen lunchen, dineren of even willen genieten van een heerlijke kop koffie met gebak is de plek perfect. Net als dat het nieuwe 4-seizoenen terras uitermate geschikt is voor het houden van familiediners, verjaardagen, condoleances tot recepties. Een prachtige plek met sprookjesachtig uitzicht, Hotel de Heerlickheijd van Ermelo wordt niet voor niets het Versailles van de Veluwe genoemd.

Lees meer over mogelijkheden bij de Heerlickheijd