menu
Opening nieuwe Wellness & Fitness club

Feestelijke nieuwe Wellness & Fitnessclub opening, 4 juli a.s. door de Burgemeester van Ermelo, om 11:00u

 

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo heeft geïnvesteerd in een compleet nieuwe fitness!

Ermelo – Hotel de Heerlickheijd heeft geïnvesteerd in een compleet nieuwe fitness. Gasten van het hotel en inwoners van en rondom Ermelo kunnen aan de slag met de gloednieuwe apparatuur en gewichten om optimaal te werken aan hun conditie en gezondheid. De Wellness & Fitnessclub wordt aanstaande zaterdag 4 juli feestelijk en officieel geopend door Burgemeester Baars van Ermelo.

“Als een ding ons duidelijk heeft gemaakt tijdens de Corona crisis, dan is het wel dat vitaliteit en gezondheid van essentieel belang zijn,” aldus Janette Sybrandy, eigenaresse van Hotel de Heerlickheijd van Ermelo. 
“Juist op grond hiervan hebben wij besloten om de inrichting van de fitness zaal volledig te vernieuwen om onze leden en hotelgasten nog beter te kunnen laten trainen en sporten”, geeft Wim Snellaars, eigenaar van Hotel de Heerlickheijd van Ermelo aan.

In samenwerking met het Italiaans topmerk Panatta, is de fitnesszaal (150 m2) van het 4-sterren hotel volledig nieuw ingericht. Cardio met online entertainment, de nieuwste spierversterkende apparatuur en een functionele zone. In deze tijd is ventilatie ook heel belangrijk, deze is dan ook COVID-19 proof. Hiermee kan het hotel een complete en gerichte training aanbieden volgens de nieuwste inzichten. Leuk detail hierbij is dat de cardio apparatuur is ontworpen door de bekende Italiaanse designer Pininfarina, bovendien is deze apparatuur ook nog eens voorzien van touchscreens èn virtual trainingsvideo’s. 

De klantbeleving is verder volledig nieuw neergezet door ook de zaal volledig visueel aan te pakken. “Kortom, een heerlijke plek om te trainen en plezier te hebben in combinatie met de luxe wellness faciliteiten met sauna’s, Turks Stoombad, een Beauty & Healthcenter, The Loungeclub (heerlijk loungen bij de Franse fonteinen) en niet te vergeten: het mooie zwembad. Er is een nieuw wellness & fitnessconcept ontwikkeld met een ruim aanbod aan groepslessen, fitness en ook personal training is mogelijk uiteraard onder begeleiding van onze professionele fitnessbegeleiders.

Een compleet vitaliteits- en gezondheids-experience in ons hotel, ook wel het “Versailles van de Veluwe’ genoemd.

 Aldus Janette Sybrandy en Wim Snellaars - Eigenaren Hotel Heerlickheijd van Ermelo

 

 

 

Word lid