menu

Voordelig sporten met Bedrijfsfitness Nederland

De Heerlickheijd van Ermelo is een samenwerking aangegaan met Bedrijfsfitness Nederland.

Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Daar zijn wij bij de Heerlickheijd van Ermelo van overtuigd. Dat is dan ook de reden dat medewerkers van het hotel gratis mogen sporten in de fitnessclub van het hotel. De Heerlickheijd van Ermelo werkt graag mee aan een gezonder werknemers klimaat, ook bij andere werkgevers. 

Door deelname aan het Bedrijfsfitness Nederland concept, kunnen werknemers sporten met korting oplopend tot wel 50% van de abonnementskosten. Op de site van Bedrijfsfitness Nederland kan er een check gedaan worden of uw werkgever lid is en werkgevers kunnen berekenen wat de belastingvoordelen zijn om hier aan deel te nemen. 

Ook onze leden van de bedrijfsfitness kunnen gebruik maken van de wellness en de groepslessen die gegeven worden. Nieuwsgierig? Wij houden regelmatig open dagen, dus houd onze social media kanalen in de gaten of bel direct voor een rondleiding. 

 

Lees meer over de Heerlickheijd